Styrelsen för verksamhetsåret 2019

Om du vill läsa de protokoll som skrivits vid årsmöten, styrelsemöten och medlemsmöten kan du klicka på denna länk och sedan välja det år du är intresserad av att kolla på ett protokoll ifrån. Protokollen här är justerade och nya protokoll kommer att fyllas på löpande allteftersom de justeras.

På årsmötet den 13 februari 2019 blev den nya styrelsen valda. På denna sida presenteras styrelsen närmare.

Arbetsutskottet

Arbetsutskottet består av ordförande, kassör och sekreterare. Vid brådskande beslut kan arbetsutskottet fatta dessa, men generellt arbetar styrelsen tillsammans med klubbens förvaltning. Arbetsutskottet leds av ordföranden.

Pia Selin
Pia SelinOrdförande
Jag har två hundar, en collie och en holländsk herdehund, som jag tränar och tävlar aktivt med i bruksspår, lydnad och IGP. Jag har suttit med i styrelsen på UBK sedan 2013 och varit ordförande sedan 2014. Inom SBK är jag utbildad spår- och lydnadsinstruktör och håller en del kurser på klubben. Jag är också utbildad tävlingssekreterare och tävlingsledare.

Till yrket är jag agronom och arbetar med landsbygdsstöd på Länsstyrelsen.

Elisabeth Kaatari LindblomSekreterare
Information kommer
Elisabeth Sterner
Elisabeth SternerKassör
Jag har idag tre hundar, en blandras, en australian shepherd och en holländsk herdehund. Jag tävlar inom lydnad, IGP, bruks, freestyle, heelwork to music och rallylydnad och är även utbildad instruktör och domare i rallylydnad samt håller kurser inom brukslydnad och lydnad.

Jag arbetar som gymnasielärare där jag lär ut ekonomi och juridik.

Ledamöter

Ledamöter är de som har ordinarie rösträtt inom styrelsen. Arbetsuppgifterna för ledamöterna varierar från år till år. Ledamöterna väljs på två år och alterneras så inte alla ledamöter ska stå för omval samtidigt. Bland ledamöterna väljs också en vice ordförande som hjälper och stöttar ordförande lite extra genom.

Mikaela Eldh
Mikaela EldhVice ordförande
Jag har två jaktlabradorer som jag tränar och tävlar med i bruksspår, lydnad och jakt. Under jaktsäsongen är vi också ute på praktiska jakter och eftersök tillsammans. I styrelsen för UBK har jag suttit sedan 2017 och är från och med 2019 vald till vice ordförande. Ett uppdrag som jag ser mycket fram emot
Jag är djursjukskötare till yrket och jobbar dagligen med framförallt anestesi av våra fyrbenta vänner.
Elin Nordström
Elin NordströmLedamot
Jobbar i en butik på Arlanda och tränar med två långhåriga collies, Blaze och Lexie.

Åker mycket på utställning och tränar även bruks (spår), lydnad, rally, vallning och lite agility.

Karin Allgulin
Karin AllgulinLedamot
Uthyrningsansvarig
Jenny Blomqvist
Jenny BlomqvistLedamot
Jag har för tillfället två Jaktlabradorer som jag tränar i jakt, lydnad och bruksspår. Har tidigare haft beauceroner och schäfer som jag sparsamt tävlade bruks med, så hundar har funnits med en ganska stor del av mitt liv.

Förutom hundarna så har jag även en son på snart 8 år som bor hos mig varannan vecka!

Jag arbetar som polis i Sollentuna

Suppleanter

Suppleanter har, föreningstekniskt sett, egentligen inte rösträtt på styrelsemöten utan har som roll att hoppa in ifall det är någon ledamot som inte kan närvara och då får suppleanten rösträtt i dennes ställe. Därför är det viktigt att suppleanterna är väl införstådda i arbetet och de frågor som styrelsen arbetar med.

Hos Uppsala BK närvarar suppleanterna vid mötena på samma premisser som övriga i styrelsen och deltar lika aktivt i förvaltningen av klubben, diskussioner och beslut.

Frida K Jansson
Frida K JanssonSuppleant
Tävlar lydnad agility och vallning med mina tre bc. Ägnar oss mest åt agility där jag även är utbildad instruktör. Sitter som sammankallande i agilityns ”utskott”.
Jonas ÅfeldtSuppleant
Information kommer.
Caroline Moen
Caroline MoenSuppleant
Jag har 2 hundar, en Dvärgpudel och en Holländsk Herdehund. Holländaren tränar jag aktivt med i IGP och pudeln har jag kört agility samt rallylydnad med.

När jag inte tränar hundar så jobbar jag på ett stort läkemedelsföretag i Uppsala.

Utöver dessa personer valdes även revisorer och valberedning enligt följande:

Revisor Margareta Skaaret
Revisor Kjell Tapper