Styrelsen för verksamhetsåret 2021

Om du vill läsa de protokoll som skrivits vid årsmöten, styrelsemöten och medlemsmöten kan du klicka på denna länk och sedan välja det år du är intresserad av att kolla på ett protokoll ifrån. Protokollen här är justerade och nya protokoll kommer att fyllas på löpande allteftersom de justeras. På årsmötet den 17 februari 2021 blev den nya styrelsen vald. På denna sida presenteras styrelsen närmare.

Styrelsemöten 2021

6 april
12 maj
7 juni
23 augusti
20 september
19 oktober
24 november
13 december
11 januari 2022

Årsmöte 2022
16 januari 2022 kl 19:00

Medlemsmöten
13 april
12 oktober

Arbetsutskottet

Arbetsutskottet består av ordförande, kassör och sekreterare. Vid brådskande beslut kan arbetsutskottet fatta dessa, men generellt arbetar styrelsen tillsammans med klubbens förvaltning. Arbetsutskottet leds av ordföranden.

Jonas Åfeldt
Jonas ÅfeldtOrdförande
Jag har tre hundar, en Blandras, en Schäfer och en Belgisk Vallhund (Malinois). Jag tränar aktivt med mina hundar och tränar mot sporten IGP och Lydnad. Jag är instruktör inom valp och allmänlydnad och håller även kurser i spår och viss bitarbete. Sammankallande för Hundägarutbildningssektorn (HUS) på Uppsala BK. Gillar skogspromenader med hundarna och vandrar gärna med dom när jag får tillfälle. När jag inte tränar hundar eller är på klubben jobbar jag som skolkurator med barn från Förskoleklass till årskurs 9.
Elisabeth Kaatari Lindblom
Elisabeth Kaatari LindblomSekreterare
Jag har två hundar, en pumi som jag tränar rallylydnad med och en lapsk vallhund som jag tränar i bruksspår och viltspår. Med den lapska tränar vi även drag, både med cykel och skidor. Från våren och fram till hösten ger vi oss ut på vandring och bor i tält så ofta det går. När jag inte tränar hundar arbetar jag som lärare i svenska och de samhällsvetenskapliga ämnena på högstadiet.
Elisabeth Sterner
Elisabeth SternerKassör
Jag har idag tre hundar, en blandras, en australian shepherd och en holländsk herdehund. Jag tävlar idag framförallt inom IGP men har tävlat även inom lydnad, bruks, freestyle, heelwork to music och rallylydnad. Jag är utbildad instruktör och domare i rallylydnad samt håller kurser inom brukslydnad och lydnad. Idag är jag även sammankallande för UBK:s tävlingsutskott. Jag arbetar som gymnasielärare där jag lär ut ekonomi och juridik.

Ledamöter

Ledamöter är de som har ordinarie rösträtt inom styrelsen. Arbetsuppgifterna för ledamöterna varierar från år till år. Ledamöterna väljs på två år och alterneras så inte alla ledamöter ska stå för omval samtidigt. Bland ledamöterna väljs också en vice ordförande som hjälper och stöttar ordförande lite extra genom.

Mikaela Eldh
Mikaela EldhVice ordförande
Jag har två jaktlabradorer som jag tränar och tävlar med i bruksspår, lydnad och jakt. Under jaktsäsongen är vi också ute på praktiska jakter och eftersök tillsammans. I styrelsen för UBK har jag suttit sedan 2017 och är från och med 2019 vald till vice ordförande. Ett uppdrag som jag ser mycket fram emot. Jag är djursjukskötare till yrket och jobbar dagligen med framförallt anestesi av våra fyrbenta vänner.
Tina Tötterman
Tina TöttermanLedamot
Jag har två labradorer och en liten blandras. Vi har provat på mycket inom hundsport, jag tycker om att gå kurs. Just nu går jag räddningshundutbildning med en av labradorerna och vi hoppas bli certifierade och få jobba i skarpt läge i framtiden.Andra framtidsplaner är att tävla i brukssök och IPO-r. Jag löptränar gärna med hundarna i alla väder. När jag inte tränar hund jobbar jag på Hjälpmedelscentralen med kommunikationshjälpmedel.
Cecilia Jangbratt
Cecilia JangbrattLedamot
Jag har en hund , en Malinois på 17 månader.
Vi tränar mot IGP och ser framemot ett spännande år.
Vi är en stor och aktiv familj som tillbringar mycket tid i skogen som ligger runt hörnet.
Jag jobbar som Barnskötare på en Förskola 1-3 år
Jenny Blomqvist
Jenny BlomqvistLedamot
Jag har för tillfället två Jaktlabradorer som jag tränar i jakt, lydnad och bruksspår. Har tidigare haft beauceroner och schäfer som jag sparsamt tävlade bruks med, så hundar har funnits med en ganska stor del av mitt liv. Förutom hundarna så har jag även en son på snart 8 år som bor hos mig varannan vecka! Jag arbetar som polis i Sollentuna.

Suppleanter

Suppleanter har, föreningstekniskt sett, egentligen inte rösträtt på styrelsemöten utan har som roll att hoppa in ifall det är någon ledamot som inte kan närvara och då får suppleanten rösträtt i dennes ställe. Därför är det viktigt att suppleanterna är väl införstådda i arbetet och de frågor som styrelsen arbetar med.

Hos Uppsala BK närvarar suppleanterna vid mötena på samma premisser som övriga i styrelsen och deltar lika aktivt i förvaltningen av klubben, diskussioner och beslut.

Eva Molin
Eva MolinLedamot
Jag tränar och tävlar sök, spår och lydnad med min jaktlabrador Kezo och är tävlingsledare i bruks. Till yrket är jag laboratoriechef på SLU Universitetsdjursjukhuset (UDS).
Linn Persson
Linn PerssonLedamot
Jag har två mellanpudlar som jag tränar och tävlar med i framförallt agility och lydnad. På fritiden gillar vi att gå långpromenader i skog och mark och andra utomhusaktiviteter. Uppväxt och tävlat med sheltie sen tidig tonår och har även haft en australian shepherd som tävlades med i agility.
Jag är tävlingssekreterare i rallylydnad samt agilityinstruktör A1. Till vardags jobbar jag som djursjukskötare främst med anestesi
Bodil Olsson
Bodil OlssonLedamot
Bodil heter jag och är suppleant. Privat är jag socionom. Har 2 kelpies, Cayenne 7 år och Cola snart 2 år. Vi tränar och tävlar bruks, sök och spår, lydnad och nosework samt tränar specialsök.

Utöver dessa personer valdes även revisorer och valberedning enligt följande:

Post

Namn

Revisor Margareta Skaaret
Revisor Thomas Lundin
Revisor suppleant Julian Firpo
Revisor suppleant Birgitta Andén
Valberedning (sammankallande) Li Hedenström
Valberedning Hampus Stavem
Valberedning Karin Allgulin