Styrelsen för verksamhetsåret 2020

Om du vill läsa de protokoll som skrivits vid årsmöten, styrelsemöten och medlemsmöten kan du klicka på denna länk och sedan välja det år du är intresserad av att kolla på ett protokoll ifrån. Protokollen här är justerade och nya protokoll kommer att fyllas på löpande allteftersom de justeras.

På årsmötet den 12 februari 2020 blev den nya styrelsen valda. På denna sida presenteras styrelsen närmare.

Styrelsemöten 2020
19 mars 2020
16 april 2020
18 maj 2020
7 juni 2020
24 augusti 2020
1 oktober 2020
5 november 2020
10 december 2020

Arbetsutskottet

Arbetsutskottet består av ordförande, kassör och sekreterare. Vid brådskande beslut kan arbetsutskottet fatta dessa, men generellt arbetar styrelsen tillsammans med klubbens förvaltning. Arbetsutskottet leds av ordföranden.

Pia Selin
Pia SelinOrdförande
Jag har två hundar, en collie och en holländsk herdehund, som jag tränar och tävlar aktivt med i bruksspår, lydnad och IGP. Jag har suttit med i styrelsen på UBK sedan 2013 och varit ordförande sedan 2014. Inom SBK är jag utbildad spår- och lydnadsinstruktör och håller en del kurser på klubben. Jag är också utbildad tävlingssekreterare och tävlingsledare.

Till yrket är jag agronom och arbetar med landsbygdsstöd på Länsstyrelsen.

Elisabeth Kaatari Lindblom
Elisabeth Kaatari LindblomSekreterare
Jag har två hundar, en pumi som jag tränar rallylydnad med och en lapsk vallhund som jag tränar i bruksspår och viltspår. Med den lapska tränar vi även drag, både med cykel och skidor. Från våren och fram till hösten ger vi oss ut på vandring och bor i tält så ofta det går.

När jag inte tränar hundar arbetar jag som lärare i svenska och de samhällsvetenskapliga ämnena på högstadiet.

Elisabeth Sterner
Elisabeth SternerKassör
Jag har idag tre hundar, en blandras, en australian shepherd och en holländsk herdehund. Jag tävlar idag framförallt inom IGP men har tävlat även inom lydnad, bruks, freestyle, heelwork to music och rallylydnad. Jag är utbildad instruktör och domare i rallylydnad samt håller kurser inom brukslydnad och lydnad.

Idag är jag även sammankallande för TÄS.

Jag arbetar som gymnasielärare där jag lär ut ekonomi och juridik.

Ledamöter

Ledamöter är de som har ordinarie rösträtt inom styrelsen. Arbetsuppgifterna för ledamöterna varierar från år till år. Ledamöterna väljs på två år och alterneras så inte alla ledamöter ska stå för omval samtidigt. Bland ledamöterna väljs också en vice ordförande som hjälper och stöttar ordförande lite extra genom.

Mikaela Eldh
Mikaela EldhVice ordförande
Jag har två jaktlabradorer som jag tränar och tävlar med i bruksspår, lydnad och jakt. Under jaktsäsongen är vi också ute på praktiska jakter och eftersök tillsammans. I styrelsen för UBK har jag suttit sedan 2017 och är från och med 2019 vald till vice ordförande. Ett uppdrag som jag ser mycket fram emot
Jag är djursjukskötare till yrket och jobbar dagligen med framförallt anestesi av våra fyrbenta vänner.
Jonas Åfeldt
Jonas ÅfeldtLedamot
Jag har tre hundar, en Blandras, en Schäfer och en Belgisk Vallhund (Malinois). Jag tränar aktivt med mina hundar och tränar mot sporten IGP och Lydnad. Jag är instruktör inom valp och allmänlydnad och håller även kurser i spår och viss bitarbete. Sammankallande för Hundägarutbildningssektorn (HUS) på Uppsala BK. Gillar skogspromenader med hundarna och vandrar gärna med dom när jag får tillfälle.

När jag inte tränar hundar eller är på klubben jobbar jag som skolkurator med barn från Förskoleklass till årskurs 9.

Caroline Moen
Caroline MoenLedamot
Jag har 2 hundar, en Dvärgpudel och en Holländsk Herdehund. Holländaren tränar jag aktivt med i IGP och pudeln har jag kört agility samt rallylydnad med.

När jag inte tränar hundar så jobbar jag på ett stort läkemedelsföretag i Uppsala.

Jenny Blomqvist
Jenny BlomqvistLedamot
Jag har för tillfället två Jaktlabradorer som jag tränar i jakt, lydnad och bruksspår. Har tidigare haft beauceroner och schäfer som jag sparsamt tävlade bruks med, så hundar har funnits med en ganska stor del av mitt liv.

Förutom hundarna så har jag även en son på snart 8 år som bor hos mig varannan vecka!

Jag arbetar som polis i Sollentuna

Suppleanter

Suppleanter har, föreningstekniskt sett, egentligen inte rösträtt på styrelsemöten utan har som roll att hoppa in ifall det är någon ledamot som inte kan närvara och då får suppleanten rösträtt i dennes ställe. Därför är det viktigt att suppleanterna är väl införstådda i arbetet och de frågor som styrelsen arbetar med.

Hos Uppsala BK närvarar suppleanterna vid mötena på samma premisser som övriga i styrelsen och deltar lika aktivt i förvaltningen av klubben, diskussioner och beslut.

Frida K Jansson
Frida K JanssonSuppleant
Tävlar lydnad agility och vallning med mina tre bc. Ägnar oss mest åt agility där jag även är utbildad instruktör.
Malin Hagberg Gustavsson
Malin Hagberg GustavssonSuppleant
Jag har två hundar, en border collie som jag tävlar sök och lydnad med och en löwchen som jag mest klappar. Jag är bruksdomare och tävlingsledare i bruks och lydnad. Till yrket är jag agronom och arbetar som samverkanskoordinator på Sveriges lantbruksuniversitet.
Elisabeth Gräslund Berg
Elisabeth Gräslund BergSuppleant
Jag har en vit herdehund som jag tränar bruks med, framför allt spår men även lite sök, samt emellanåt agility. Är tävlingssekreterare i bruks och lydnad. Gillar både skogspromenader och miljöträning med hund.
Till yrket är jag kulturgeograf och arbetar som forskare och lektor på Stockholms universitet.

Utöver dessa personer valdes även revisorer och valberedning enligt följande:

Revisor Margareta Skaaret
Revisor Thomas Lundin