Tanken med poängjakten är att engagera fler och framförallt nya medlemmar i klubbens arbete och aktiviteter. Skapa gemenskap kring arbetet i vår klubb och få medlemmarna att känna sig mer delaktiga i verksamheten. 

Poängen kan användas till följande:

  • deltagande på kurser/föreläsningar specifikt arrangerade för medlemmar som deltar i poängjakten
  • klubbkläder (beställning görs genom klubben i juni varje år). 1 poäng omvandlas här till 1 krona. Man får max samla 500 poäng i sin pott för detta ändamål. 

Poäng går att samla för uppdrag som utförs från och med 1 juli 2020. Poängen är personliga och får inte ges bort till någon annan medlem. Uppdrag som genererar arvode räknas inte in i poängjakten.

Medlemmar redovisar insamlade poäng kontinuerligt eller inför önskad aktivitet eller inför inköpstillfälle av medlemskläder. Rapportera till poangjakten.ubk@gmail.com

Vad du kan samla poäng på

Antal poäng

Städning stuga (per tillfälle) 50
Kökstjänst heldag vid klubbaktivitet 50
Soptömning inne och ute 50
Deltagande på städdag 50
Gräsklippning 50
Instruktör/ledare (utan arvode) för öppna medlemsaktiviteter (hajker, promenader, öppna träningar, träningstävlingar, loppis, poängjaktsbelöningar mm) 20
Tävlingsansvarig  50
Tävlingsledare 50
Tävlingssekreterare 50
Domare 20
Övriga funktionärer på/inför tävling som inte kräver utbildning 
– Heldag 40
– Halvdag 20
Styrelsemedlem/ansvarig utskott/grenansvarig per verksamhetsår 100
Andra administrativa uppdrag/verksamhetsår (hemsida, studiefrämjandet, medlemsansvarig mm), ej styrelsemedlemmar 50

Vill du hjälpa till på klubben? Då är du hjärtligt välkommen att höra av dig till oss på poangjakten.ubk@gmail.com. Vi behöver dig! Samtidigt har du möjlighet att samla poäng och få en trevlig belöning. Vill du veta mer om vad olika funktionärsuppdrag innebär kan du ta en titt på sidan ”Vill du bli funktionär?”.