NoseWork prova på tävling

/NoseWork prova på tävling
NoseWork prova på tävling2018-10-04T05:04:10+00:00

Välkomna på prova på tävling i NoseWork!

Tävlingen arrangeras som en träningstävling i NoseWork klass 1 söndagen den 21 oktober på UBK.

Krav för att kunna starta:

• Hunden ska kunna doften eucalyptus (inget doftprov krävs)
  • Hunden ska vara minst 10 månader
  • Hunden ska vara vaccinerad enligt SKKs regler
  • Löptik får delta men startar sist och ska ha löpskydd inomhus.

Antalet platser är begränsat till 20 – först till kvarn gäller. Medlemmar i UBK/UHU har förtur.

Alla som klarar söken får en rosett – det är alltså ingen konkurrenstävling.

Under tävlingsdagen är anmälan från 10:30 med banvandring 11:00.

Anmälan sker senast den 16 oktober till ubk.nosework@gmail.com
Anmälningsavgiften på 50 kr betalas efter bekräfelse om plats (information kommer med bekräftelsen)

Ange förarens namn och medlemsnummer i UBK, samt hundens tilltalsnamn och ras samt eventuellt löp i anmälan.

Varmt välkommen med din anmälan!