Vad ingår i medlemsskapet?

Du får självklart tillgång till alla våra planer och vårt material samt vårt kursutbud och alla klubbens aktiviteter. Utöver detta får du även till exempel

Vilka övriga medlemsförmåner du har som medlem i SBK kan du läsa om här.

Har du frågor eller funderingar? Maila vår medlemsansvarige på medlem@uppsalabrukshundklubb.se med din fråga så löser vi det så snabbt vi kan.

Mina sidor

Mina Sidor hos SBK kan du ladda hem ditt medlemsbevis, ändra din adress eller avsluta ditt medlemskap om du skulle önska.

Vi hoppas att du blir en aktiv medlem och kan bidra med din tid och kompetens för att hjälpa till och utveckla Uppsala BK till en ännu bättre klubb. Skicka ett mail till vår ordförande och berätta lite om dig själv och vad du kan bidra med så kontaktar någon av sektorerna dig.

Välkommen som medlem, din hund kommer att tacka dig.

Ordinarie medlem

Om du vill bli ordinarie medlem eller ungdomsmedlem i SBK ber vi dig ansöka om medlemsskap via SBKs egna formulär. Klicka här för att komma dit.

Delmedlemsskap och familjemedlemsskap

Om du vill bli delmedlem hos oss (dvs har en annan bruskhundklubb som din huvudklubb) eller familjemedlem (har andra familjemedlemmar som redan är medlemmar i klubben) kan du ansöka om det via formuläret nedan.

Dina medlemsuppgifter är grunden för en bra service. Vi lagrar dina personuppgifter för att administrera ditt medlemskap, skicka tidningen Brukshunden och ge dig tillgång till dina medlemserbjudanden.

För att bli medlem i Uppsala BK behöver du godkänna Svenska Brukshundklubbens medlemsvillkor. Genom att klicka i att du godkänner dessa ovan har du tagit del av och godkänner dessa. Medlemsvillkor i sin helhet kan du läsa här.

Medlemsavgift

För att bli medlem i Uppsala BK behöver du maila in din information till oss samt betala in medlemsavgiften till vårt PostGiro. Beroende på vilken typ av medlemsskap du vill ansöka om hos oss behöver vi lite olika information. Läs mer om de olika medlemsskapen nedan och vad respektive medlemsskap kostar.

Inbetalning av medlemsavgiften görs till PlusGiro 65 49 33-1. Kom ihåg att märka betalningen med ditt namn.

Ordinarie medlemskap i Uppsala BK kostar 630 kr. Du blir samtidigt medlem i Uppsala BK och vår huvudorganisation Svenska Brukshundklubben (SBK).

Detta är grundmedlemsskapet och passar de som inte kan ha något av de övriga medlemsskapen.

Om du redan är medlem i SBK genom någon annan lokalklubb eller brukshunds-rasklubb behöver du bara betala vår lokala avgift som är 230 kr. I så fall behöver vi veta ditt medlemsnummer (6 siffror, står vid ditt namn på tidningen Brukshunden).

Familjemedlem kan du bli om någon annan i din familj (=bor på samma adress) redan är medlem i klubben. Då betalar du den lokala avgiften 230 kr. Du får ingen egen klubbtidning eller annat utskickat material. Förutom detta får du alla förmåner som en ordinarie medlem har. Uppge namn och medlemsnummer för den ordinarie medlemmen.

Om du är mellan 6 och 25 år har du möjlighet att gå med i Sveriges Hundungdom istället.

Som medlem där får du både ett medlemskap i en lokal hundungdomsklubb (till exempel Uppsala HU) och en valfri specialklubb (till exempel Uppsala BK). Är du under 18 år får du även ett medlemskap i en lokal kennelklubb.

Läs mer om denna typ av medlemskap och de förmåner du kan få hos Uppsala HU som vi samarbetar med!