Vi erbjuder en mängd olika kurser för våra medlemmar!

På grund av covid-19 arrangeras tyvärr mycket färre kurser än vanligt och det kan ta tid innan nya kurser kommer ut. När en ny kurs öppnar för anmälan så kommer information ut på denna sida. 

Här hittar du de kurser som Uppsala BK erbjuder just nu. Om du är nyfiken på en kurs, klicka vidare in på den och läs mer om den specifika kursen – till exempel vem som är instruktör, vad kursen kostar och när kursen går.

För att gå kurs

Alla hundar som går kurs hos Uppsala BK ska vara vaccinerade mot valpsjuka, parvovirusinfektion och parainfluensa samt vara försäkrad. Om din hund är över ett år gammal får vaccinationen inte vara äldre än fyra år. Ett vaccinationsintyg ska visas upp vid första kurstillfället.

Kursanmälan är bindande

Detta innebär att pengarna endast återbetalas mot uppvisande av veterinär-/sjukintyg. Får du förhinder och inte kan delta på kursen av någon anledning så kontakta anmalankurser@gmail.com.

Aktuella kurser

Nya kurser annonseras i förväg på Facebook innan de publiceras på hemsidan.

Vi arbetar hårt för att uppdatera så snabbt som möjligt med nya kurser samt ta bort de kurser som redan är fulla men vi ber er ha tålamod med att vi ibland inte hinner.

Slutsålda kurser

Medlemskap

För att gå kurs hos Uppsala BK krävs medlemskap. Inte medlem? Läs mer här om hur du blir medlem redan idag! 

Om du är under 25 år kan du istället bli medlem i Uppsala Hundungdom (UHU) och få tillgång till samtliga våra kurser tack vare vårt samarbete. Medlemmar i Uppsala HU betalar 25 % mindre i kursavgift på de flesta av våra kurser. Kom ihåg att ange vid anmälan om du är medlem i Uppsala HU för rätt debitering.

Saknar du någon kurs? Kommer du på någon kurs, instruktör eller liknande som du skulle vilja gå eller vill att vi tar in? Kontakta oss genom att fylla i formuläret nedan eller mejla hus@uppsalabrukshundklubb.se.

    Uppsala BK är ansluten till Studiefrämjandet. Detta innebär att vi rapporterar in samtliga våra kurser till Studiefrämjandet och får bidrag för dessa tillfällen. Vi har också möjlighet att få bidrag från Studiefrämjandet för övriga träningstillfällen som arrangeras. Det finns två krav för att få bidrag:

    • Gruppen ska bestå av minst tre personer
    • Gruppen ska träffas minst tre tillfällen

    Om ni vill rapportera in er träningsgrupp till klubben, kontakta webmaster.