/Styrelsen
Styrelsen2018-08-09T06:33:07+00:00

Styrelsen för verksamhetsåret 2018

På årsmötet den 15 februari 2018 blev den nya styrelsen valda. Dessa kan du se på denna sida.

Utöver dessa personer valdes även revisorer och valberedning enligt följande:

Revisor Marie-Louise Härlin
Revisor Kjell Tapper
Revisor suppleant Thomas Lundin
Revisor suppleant Birgitta Andén
Valberedning (sammankallande) Anne Virsunen Lindström
Valberedning Li Hedenström
Valberedning Jonas Hessel
Pia Selin
Pia SelinOrdförande
Jag har två hundar, en collie och en holländsk herdehund, som jag tränar och tävlar aktivt med i bruksspår, lydnad och IPO. Jag har suttit med i styrelsen på UBK sedan 2013 och varit ordförande sedan 2014. Jag är även utbildad spårinstruktör och håller en del kurser på UBK, och jag är utbildad tävlingssekreterare.

Utöver mitt engagemang i UBK och egna hundar så arbetar jag med ungas organisering och ungdomsföreningar.

Josefina Bahlenberg Jansrudvangen
Josefina Bahlenberg JansrudvangenSekreterare
Jag har två hundar, en schäfer och en border collie, som jag tränar och tävlar med i IPO, bruksspår och lydnad. Jag har suttit med i styrelsen sedan 2015 och som sekreterare sedan 2016.

Utbildad SBK-instruktör för valp, allmänlydnad och spår samt utbildad B-tävlingsledare i bruks.

Utöver allt som hör hunderiet till så studerar jag till jurist och kriminolog.

Elisabeth Sterner
Elisabeth SternerKassör
Jag har idag tre hundar, en blandras, en australian shepherd och en holländsk herdehund. I tävlar inom lydnad, IPO, bruks och rallylydnad och är även utbildad instruktör och domare i rallylydnad samt håller kurser inom brukslydnad och lydnad.

Jag arbetar som gymnasielärare där jag lär ut ekonomi och juridik och driver ett eget företag vid sidan av.

Hampus Stavem
Hampus StavemVice ordförande
Webansvarig för UBK’s hemsida

Jag har en schäfer och en malinois som jag tränar aktivt inom lydnad och IPO. Jag är utbildad provledare, tävlingsledare, instruktör och lärare inom SBK.

Förutom mitt engagemang inom Uppsala brukshundklubb är jag även skyddsansvarig inom distriktet och driver Quick Sensations kennel.

Jag har suttit med i UBKs styrelse sedan 2014.

Sara Hellgren
Sara HellgrenLedamot
Djursjukskötare som har två kelpiehanar, turbo och Yeti, vi tränar och tävlar i bruks (spår)
Elin Nordström
Elin NordströmLedamot
Jobbar i en butik på Arlanda och tränar med två långhåriga collies, Blaze och Lexie.

Åker mycket på utställning och tränar även bruks (spår), lydnad, rally, vallning och lite agility.

Karin Allgulin
Karin AllgulinLedamot
Uthyrningsansvarig
Conny Hallberg
Conny HallbergSuppleant
Inge Gäredal
Inge GäredalSuppleant
Jag har en jaktlabrador som heter Sky, vi tävlar i agility, lydnad och jakt. Jag är agilityinstruktör och har haft flera kurser för nybörjare samt fortsättningskurs och handlingskurser.
Mikaela Eldh
Mikaela EldhSuppleant