SBK 100 år

/SBK 100 år
SBK 100 år2018-08-08T12:14:36+00:00

Vi vill gratulera Svenska Brukshundklubben som fyller 100 år!

Tidigare event inom jubileumsapporten

Rallylydnadstävling 7-8 april

Rallylydnad är en hundsport där samarbete, kontakt och glädje står i fokus! En sport där man följer en bana som kräver god allmänlydnad och ett fint samspel mellan hund och förare. Under två dagar har Uppsala brukshundsklubb tävlingar. Kom och titta på duktiga ekipage och kanske prova på denna roliga sport?

Hundens dag 3 juni

Vi öppnar upp vår brukshundsklubb med alla aktiviteter man kan tänka sig. En fullspäckad dag med uppvisningar, föreläsningar, tävlingar och aktiviteter för hela familjen. Allt med hundtema såklart!

Kommande event inom jubileumsapporten

Hundevent på stan 12 augusti

Ni är välkomna att följa med oss på promenad med hundparad genom stan! Paraden avslutas i en parkmiljö där det väntar andra hundliga aktiviteter.

Svenska Mästerskapen i IPO för belgiska vallhundar 6 oktober

Uppsala BK står som medarrangör för SM i IPO för belgiska vallhundar denna dag. Kom och se duktiga ekipage och ta del av dagen tillsammans med oss!